'Song from far away' (Toneelgroep Amsterdam/Ivo Van Hove) geannuleerd

Beide voorstellingen van 'Song from far away' van Toneelgroep Amsterdam/Ivo Van Hove (woensdag 25/11 en donderdag 26/11 in het Kaaitheater) worden geannuleerd wegens het verhoogde veiligheidsniveau in Brussel.
Wie een ticket kocht, wordt persoonlijk verwittigd. Tickets kunnen worden omgeruild voor een andere voorstelling, of worden terugbetaald.

Ook op vrijdag en zaterdag staan er activiteiten gepland in het Kaaitheater en de Kaaistudio’s. Of deze plaatsvinden, wordt in de loop van de week beslist.

 

Contacteer ons
Over Kaaitheater

Het Kaaitheater is een podium voor dans, theater, performance, muziek en debat, verankerd in Brussel en met de blik op de wereld gericht. Sinds 1977 presenteren en coproduceren we werk van hedendaagse podiumkunstenaars. Van de jaren ‘80 tot nu, van lokaal tot internationaal, van repertoire tot experiment, van kleine tot grote zaal. Kunstenaars krijgen hier een parcours op lange termijn.

Overtuigd van het belang van kunst voor het welzijn van de mens, zoeken we de samenleving expliciet op. In de Brusselse kanaalzone – waar de wereldproblematiek in een notendop samenkomt – verbeelden en modelleren kunstenaars de stad van de toekomst.

Kaaitheater
Sainctelettesquare 20
1000 Brussel