Mei in het Kaaitheater - update

Mei in het Kaaitheater - update

Om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan, annuleert het Kaaitheater alle voorstellingen t.e.m. 30 juni 2020.
 

 

Om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan, annuleert het Kaaitheater alle voorstellingen t.e.m. 30 juni. Het welzijn van publiek, artiesten en personeel staat boven alles. Ondertussen werkt de ploeg van thuis uit verder om seizoen 2020-2021 voor te bereiden: een boeiend experiment in nabijheid op afstand.

Op ons uitgebreide kijk&lees-archief kan je je uren bezig houden. Ga eens grasduinen door de video-opnames van debatten en de interviews met artiesten. Ook op onze social media-kanalen posten we artikels en video’s . Zo zijn we toch een beetje samen.

 

Dit was het geplande programma voor de maand mei.
Samen met de artiesten gaan we op zoek naar nieuwe data.

Premières

  • Joost Vandecasteele - Culturo Says No
  • Radouan Mriziga - Tafukt  (tijdens het Kunstenfestivaldesarts)
  • Encyclopédie de la parole/Joris Lacoste, Pierre-Yves Macé, Sébastien Roux, Ictus - Suite N°4 (tijdens het Kunstenfestivaldesarts)

Hyperpresent

  • Boris Groys - On Antiphilosophy

Herneming met live muziek

  • Anne Teresa De Keersmaeker/Rosas & Ictus - Rain in De Munt
Contacteer ons
Over Kaaitheater

Kaaitheater is een podium voor dans, theater, performance, muziek en debat in Brussel, omgeven door een dynamisch stadsdeel in volle ontwikkeling. Ontstaan in 1977 als pionier van vernieuwende podiumkunsten, groeide dit huis uit tot een platform voor zowel werk van artiesten van de Vlaamse Golf, als nieuwe generaties podiumkunstenaars. Van Brussel tot internationaal, van kleine tot grote zaal, en net zo goed op pleinen en in straten, waar stedelijke en globale thema’s tastbaar zijn.

Onder het motto How to Be Many? maakt het team van Kaaitheater de komende jaren ruimte voor een breed spectrum aan verhalen, perspectieven, artiesten en publieken, om de meerstemmigheid van de stad beter te leren weerspiegelen. Daarom geven we een deel van onze middelen uit handen aan organisaties en groepen die nog te weinig op de Brusselse podia te zien zijn, met de uitnodiging om zelf artistieke programma’s te maken en zo hun stemmen luider te laten klinken. 

Hiernaast zetten we nieuwe lijnen uit rond debat, educatie en participatie en openen de weg naar mede-eigenaarschap van kunstenaars, Brusselaars en vele publieken. 

Langs het kanaal, dat onze twee locaties Kaaitheater en Kaaistudio’s verbindt, beweegt de Kaai-werking mee met de tijd, wakkert ze maatschappelijke en artistieke debatten aan en omarmt ze de pluriforme podiumkunsten van vandaag. Wees welkom!

Kaaitheater
Sainctelettesquare 20
1000 Brussel