Mei in het Kaaitheater - update

Mei in het Kaaitheater - update

Om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan, annuleert het Kaaitheater alle voorstellingen t.e.m. 30 juni 2020.
 

 

Om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan, annuleert het Kaaitheater alle voorstellingen t.e.m. 30 juni. Het welzijn van publiek, artiesten en personeel staat boven alles. Ondertussen werkt de ploeg van thuis uit verder om seizoen 2020-2021 voor te bereiden: een boeiend experiment in nabijheid op afstand.

Op ons uitgebreide kijk&lees-archief kan je je uren bezig houden. Ga eens grasduinen door de video-opnames van debatten en de interviews met artiesten. Ook op onze social media-kanalen posten we artikels en video’s . Zo zijn we toch een beetje samen.

 

Dit was het geplande programma voor de maand mei.
Samen met de artiesten gaan we op zoek naar nieuwe data.

Premières

  • Joost Vandecasteele - Culturo Says No
  • Radouan Mriziga - Tafukt  (tijdens het Kunstenfestivaldesarts)
  • Encyclopédie de la parole/Joris Lacoste, Pierre-Yves Macé, Sébastien Roux, Ictus - Suite N°4 (tijdens het Kunstenfestivaldesarts)

Hyperpresent

  • Boris Groys - On Antiphilosophy

Herneming met live muziek

  • Anne Teresa De Keersmaeker/Rosas & Ictus - Rain in De Munt
Contacteer ons
Over Kaaitheater

Het Kaaitheater is een podium voor dans, theater, performance, muziek en debat, verankerd in Brussel en met de blik op de wereld gericht. Sinds 1977 presenteren en coproduceren we werk van hedendaagse podiumkunstenaars. Van de jaren ‘80 tot nu, van lokaal tot internationaal, van repertoire tot experiment, van kleine tot grote zaal. Kunstenaars krijgen hier een parcours op lange termijn.

Overtuigd van het belang van kunst voor het welzijn van de mens, zoeken we de samenleving expliciet op. In de Brusselse kanaalzone – waar de wereldproblematiek in een notendop samenkomt – verbeelden en modelleren kunstenaars de stad van de toekomst.

Kaaitheater
Sainctelettesquare 20
1000 Brussel