Het Kaaitheater-programma van dit weekend gaat door

Extra veiligheidsmaatregelen worden voorzien in het Kaaitheater en de Kaaistudio's

Het Kaaitheater-programma van dit weekend gaat door zoals gepland. Zowel in het Kaaitheater als de Kaaistudio's worden extra veiligheidsmaatregelen in acht genomen. We brengen ons publiek op de hoogte van de extra toegangs- en veiligheidscontroles, en verzoeken hen tijdig aanwezig te zijn en rugzakken of grote tassen thuis te laten.

Vrijdag vindt in het Kaaitheater de ​Nacht van de kennis over Brussel plaats. Zaterdag speelt de voorstelling FEU van Etienne Guilloteau en Zwerm. Vrijdag en zaterdag speelt Laura van Dolron 'Liefhebben' in de Kaaistudio's.

 

 

Vrijdag vindt in het Kaaitheater de ​Nacht van de kennis over Brussel plaats. Het Brussels Studies Institute mobiliseert een keurteam onderzoekers en denkers die hun kennis over Brussel met het aanwezige publiek zullen delen.

Zaterdag speelt in het Kaaitheater de voorstelling FEU van de Frans/Brusselse danser en choreograaf Etienne Guilloteau en het Belgisch-Nederlandse kwartet Zwerm. Guilloteau inspireerde zich op Antigone, volgens Sophocles de verpersoonlijking van het verzet.

Vrijdag en zaterdag speelt de Nederlandse theatermaakster Laura van Dolron Liefhebben in de Kaaistudio's. Op lichtvoetig filosofische wijze gaat zij op zoek naar de universele liefde. Zoals Simon van der Berg (Theaterkrant) schreef: "Het publiek kan zich geliefd wetend naar huis begeven".

Contacteer ons
Over Kaaitheater

Het Kaaitheater is een podium voor dans, theater, performance, muziek en debat, verankerd in Brussel en met de blik op de wereld gericht. Sinds 1977 presenteren en coproduceren we werk van hedendaagse podiumkunstenaars. Van de jaren ‘80 tot nu, van lokaal tot internationaal, van repertoire tot experiment, van kleine tot grote zaal. Kunstenaars krijgen hier een parcours op lange termijn.

Overtuigd van het belang van kunst voor het welzijn van de mens, zoeken we de samenleving expliciet op. In de Brusselse kanaalzone – waar de wereldproblematiek in een notendop samenkomt – verbeelden en modelleren kunstenaars de stad van de toekomst.

Kaaitheater
Sainctelettesquare 20
1000 Brussel